Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

FUDO "Migoto Sashimi" Kitchen Knife 20 cm professional blade, Професионален Японски нож за Суши, колбаси или обща употреба, изработен от горещо-кована Дамаска стомана: 67 слоя VG 10, размер на острието: 20.0 см., ФУДО Япония, Безплатна доставка в България

FUDO "Migoto Sashimi" Kitchen Knife 20 cm professional blade, Професионален Японски нож за Суши, колбаси или обща употреба, изработен от горещо-кована Дамаска стомана: 67 слоя VG 10, размер на острието: 20.0 см., ФУДО Япония, Безплатна доставка в България

270.00лв.



Добави в количката:

  • Модел: 82161
  • Произведено от: FUDO JAPAN



Професионален Японски нож подходящ за Суши, колбаси или обща употреба в кухнята, като универсален нож.

Изключително качествен традиционен за Японската кухня нож, подходящ за рязане на всичко.

Ножът е изработен от горещо-кована Дамаска стомана: 67 слоя върху сърцевина от неръждаема стомана VG 10, изключително остър и много удобен!

Технически данни:

Дължина на острието: 20 см., Дължина на дръжката: 13.5 см, Обща дължина: 33.5 см., Тегло: 220 гр.

Използваният материал за дръжката е хигиенично безопасен и изключително здрав G10, Ножът не е подходящ за съдомиялна машина!

Производител ФУДО Япония ( FUDO JAPAN )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Най-високо качество за професионални и любители готвачи с 67 слоя неръждаема дамаска стомана.

Повече от 1000 години в Далечния изток се коват висококачествени остриета.

И днес майсторите продължават тази древна традиция на изработване на остриета.

С 67 слоя тази серия е един от най-добрите продукти на пазара. Използваният материал за дръжката е хигиенично безопасен и изключително здрав G10.

Сърцевината на острието е изработена от стомана VG 10 с твърдост по Рокуел от приблизително 60 единици.

От двете страни са изковани 33 стабилизиращи слоя от дамаска стомана. Острието Damascus предлага максимална производителност на рязане с възможно най-голяма гъвкавост.



Авторски права © 2024 corecom.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com