Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Kent Shaving Brush Infinity 32287, Луксозна четка за бръснене с изкуствен косъм Silvertex, Кент Англия Infinity 32287

Kent Shaving Brush Infinity 32287, Луксозна четка за бръснене с изкуствен косъм Silvertex, Кент Англия Infinity 32287

29.90лв.Добави в количката:

  • Модел: 32287
  • Произведено от: Kent Brushes-UKЛуксозна четка за бръснене с изкуствен косъм - Infinity 32287, четката е изцяло произведена в Анлия от фирма Kent Brushes-UK от специален материал наречен Silvertex, който е най-близо до структурата на косъма от Язовец, КЕНТ е един от най-големите и известни производители в света на четки за лична хигиена.

Размер на четката Среден: Диаметър на коронката 23 мм.

Дръжката е изработена от хигиенична пластмаса.

Опаковка подходяща за подарък!

Производител:КЕНТ Англия (Kent Brushes-UK)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки.

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в изработката на четки във Великобритания.

Кент са с увереността, че са сред най-добрите в създаването на завършени колекции от ефективни и практични четки за коса, грим и бръснене, съчетавайки висококачествен дървен материал, внимателно подбран естествен косъм и иновативни материали, за да посрещнат нуждите на потребителите и да гарантират дълготрайна употреба.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и ексклузивното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски.

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.
Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката.

Обикновената четка придобива нов имидж, когато е с логото на Кент – нещо, което е поискано, доставя удоволствие и силно желано.


Авторски права © 2019 corecom.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com