Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Nirey KE-500 Professional Knife Sharpener, Професионална машина за заточване на всички видове ножове и режещи инструменти - Нов модел, Nirey KE-500, Безплатна доставка в България!

Nirey KE-500 Professional Knife Sharpener, Професионална машина за заточване на всички видове ножове и режещи инструменти - Нов модел, Nirey KE-500, Безплатна доставка в България!

540.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 75702
  • Произведено от: NIREYНовата професионалната машина за заточване, модел KE-500 е изцяло проектирана за непрекъсната употреба, без значение къде се използва, за професионална или домашна употреба.

В комплекта на машината са включени комплект финни абразивни шкурки(finishng колани)

Начин на работа:

Новата версия KE-500 се доставя с 2 ъглови водача за заточване, машината е подходяща както за по-дебели, така и за по-финни остриета.

Професионалната машина за заточване, модел KE-500 разполага с патентована система за контрол на ъгъла на заточване, и прави всички видове ножове остри като бръснач за няколко секунди.

Машината разполага с два гумени диска, покрити с безконечни абразивни шкуртки. Левия диск изостря лявата страна на острието, а десния диск дясната страна.

Системата на "възглавница" произвежда остър като бръснач режещ ръб, който не изисква допълнителна обработка.

По време на заточването, ножът се поддържа в правилен ъгъл от централния водач, почистването и подмяната на абразивните шкурки е много лесна, за по-малко от 1 минута.

Другото голямо предимство е, че можете лесно и бързо да сменяте едрината на шкурките, като може да избирате от груби, средни и финни и не е необходимо специално техническо обслужване, задължително почиствайте съгласно указанията.

Под машината има 2 кутии за събиране на прах за лесно почистване.

Технически параметри:

Захранване: 220 V/50Hz,AC, Обороти: 2500 RPM, Тегло: 2.2 кг. Ъгъл на заточване: минимум 6° и максимум 30° Размери: 32,0/12,0/11,0 см.

Гаранция: 12 месеца, Производител: НИРЕЙ ТАЙВАН (NIREY TAIWAN)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...Авторски права © 2024 corecom.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com