Професионален Японски нож за "накълцване" или обща употреба в кухнята, универсален нож.
Изключително качествен традиционен за Японската кухня нож, подходящ за рязане на всичко с двустранно заточване!
Ножът е изработен от неръждаема стомана модел: "Daido 1K6" , изключително остър и много удобен!, Дръжката на ножа е изработена от Палисандрово дърво!
Технически данни:
Дължина на острието: 18.7 см., Дължина на дръжката - 12.5 см, Стомана: "Daido 1K6", Тегло: 120 гр. , Твърдост на стоманата: 58-59 HRC, Ножът не е подходящ за съдомиялна машина!
Производител: Tsubazo Япония ( Tsubazo JAPAN ), Произведен в Япония!
Информация за доставка:
При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!