Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Samura Santoku Knife "ALFA Santoku", Професионален нож за накълцване на продуктите или обща употреба, изработен от неръждаема Японска стомана AUS 10, размер на острието: 17 см, Самура Япония, "ALFA Santoku", Безплатна доставка в България!

Samura Santoku Knife "ALFA Santoku", Професионален нож за накълцване на продуктите или обща употреба, изработен от неръждаема Японска стомана AUS 10, размер на острието: 17 см, Самура Япония, "ALFA Santoku", Безплатна доставка в България!

188.00лв.



Добави в количката:

  • Модел: SAF-0095
  • Произведено от: Samura



Професионален нож за накълцване на продуктите или обща употреба в кухнята, изработен от неръждаема японска стомана AUS 10.

Качествен традиционен за японската кухня нож, ножът е подходящ за рязане на всичко, изключително остър и много удобен.

Дължина на острието: 17.0 см, Дължина на дръжката: 14.3 см., Обща дължина: 31.3 см, Стомана: AUS 10,

Дръжка: Стомана: AUS 10, Широчина: 47 мм., Тегло: 121 гр, Дебелина на острието: 2 мм., Твърдост: (HRC): 60

Ножът не е подходящ за съдомиялна машина! Производител: Самура Япония ( SAMURA JAPAN )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Марката "Samura" е създадена през 2003 година, в своето начало тя работи и се развива в тясно сътрудничество с Японските компании "Mcusta" и "MAC"

Японската философия и традиции в създаването на качествени ножове, винаги са били опорната точка и целта на специалистте от "Samura".

Ние от екипа "Samura" сме абсолютно убедени че японският нож реже по-добре от европейския.

Японският нож задържа своето заточване по-дълго и поддържа остротата по-дълго, но японските ножове имат своите слабости.

Автентичните японски ножове са твърде крехки, прекалено твърди и изискват много внимателно отношение, лесно биха се повредили като попаднат дори на малка кост.

Много японски ножове са изработени от високо въглеродна стомана, която бързо ръждясва и се нуждае от специална поддръжка.

Ние от "Samura" решихме да отстраним тези недостатъци, запазвайки основното - производителността на японското високачествено рязане.

След повече от 4 години прекарани в експерименти с различните видове стомана ние създадохме ножовете "Самура" ножовете "Самура" са симбиоза от японската традиция в производството на ножове и европейската надеждност.

Ножовете "Samura" са изработени от най-добрите и селектирани японски и шведски стомани, стоманите използвани за ножовете "Samura" са закалени до твърдост от 58 - 61 HRC, остриетата имат традиционна японска форма и тънки остриета, което дава същите фантастични характеристики при използването им.

За ръкохватките на ножовете с марка "Samura" се използват най-добрите съвременни материали: "Мikarta, G10, стабилизирано дърво, мека пластмаса, Kraton и композитни материали.

Ъгълът на заточване при ножовете с марка "Samura" е 17 градуса, което е повече от японските ножове, но по-малко от европейските.

През 2008 г. "Samura" стартира своята първа серия керамични ножове.

От началото на 2010 г. "Samura" произвежда своите продукти на производствени площадки в 4 страни от света.

Сега ние от "Samura" произвеждаме повече от 20 различни серии ножове и огромен брой аксесоари за кухнята, точила за ножове, дъски за рязане и много други.

Екипът на "Samura" много добре разбира че конкурентите му са огромни многонационални компании и единствената стратегия за успех е да бъдем по-добри от тях.

 

 



Авторски права © 2020 corecom.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com