Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Гоблен РИОЛИС, модел „The Velvet Evening”

Гоблен РИОЛИС, модел „The Velvet Evening”

93.10лв.Добави в количката:

  • Модел: „The Velvet Evening”
  • Произведено от: «РИОЛИС» - РусияГоблен РИОЛИС, модел „The Velvet Evening”

Размер на гоблена: 30х40 см.

Производител: РИОЛИС - Русия

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Конците за бродерия в някои от наборите са италиански вълнено-акрилни. Странно изглежда на пръв поглед, но ефектът, който се получава, е съвсем различен от памучното мулине. Бродерията изглежда много плътна и обемна. Трудно е, с думи да се описват визуални ефекти. По-добре е, да посетите някой от магазините ни или да опитате сами.

Препоръка! Когато шиете с вълнено-акрилните конци, не трябва да ушивате конеца до края, защото той е по-мек (откъдето идва пухкавият ефект) и се износва по-лесно. Тъй като конците са над 30% повече, няма опасност да не Ви стигнат.

В някои комплектовки са използвани мъниста и атлазени лентички. Мънистата са ясни, а с лентичките се „ушиват” обемни цветя. За да разберете ефекта и тук е най-добре да пробвате. Има и малки набори с лентички (виж 1073, 1074).

Схемите на Риолис са пълноцветни и освен това знакови. Шие се много лесно и приятно. Това предимство ще бъде оценено веднага от тези, които оцветяват схемата, когато шият.

Когато не се използват въпросните вълнено-акрилни конци, се шие с памучно мулине Anchor. Платната са или Zweigart, или оригинални руски, произведени специално за Риолис. Не липсват и гоблените с рисуван фон.


Авторски права © 2018 corecom.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com